Blanco Slovenija

GN posode

OSNOVNE ZNAČILNOSTI GN POSOD
 
GN posode so namenjene shranjevanju, transportu, peki, kuhanju surovih ali toplotno že obdelanih živil. Izdelane so iz različnih materialov, v različnih velikostih in globinah in z različnimi dodatki. Velikost je določena v standardu EN631.
1. GN posode iz nerjaveče pločevine se v kuhinjah najbolj pogosto uporabljajo.
Namenjene so shranjevanju, kuhanju in pečenju v kotlih ali parno-konvekcijskuh pečeh. Lahko jih uporabljate tudi toplovodnih kopelih. Blanco jih izdeluje v velikostih od GN 2/1 do GN 1/9 in globinah od 20 do 200 mm.

2. GN posode iz nerjaveče pločevine s patentiranimi ročaji so posebej primerne za uporabo v toplovodnih kopelih in Blancotherm transportnimi posodami. GN posode z ročaji so na voljo v velikostih od GN 1/1 do GN 1/6 različnih globin.

3. Polikarbonatne posode so danes v gostinstvo vse bolj v uporabi, predvsem zaradi njihove nizke teže in visoke odpornosti proti poškodbam. Blanco polikarabonatne posode lahko uporabljate v temperaturnem območju od -40 do 100°C. Polikarbonatne posode so na voljo v velikostih od GN 1/1-200 do 1/9-100.

4. Perforirane GN posode so primerne za kuhanje v kotlih ali parno-konvekcijskih pečeh. Perforirane posode so dobavljive tudi z ročaji v velikostih od GN 2/1-20 do GN 1/3-200.

GN Emajl so posode izdelane po posebnem postopku in prevleko “emajl”. Posoda je posebej primerna za uporabo v parno-konvekcijskih pečeh za peko večjih kosov živil... Velikosti od GN 2/1-20 do GN 2/3-65.

Značilnosti GN posod:
- Patentirano tesnilo
- Več kot 50-letna tradicija
- Enostavno rokovanje
- Uporabni ročaji
- Transparentni pokrovi